Början


Jungle-and-sun.jpg

När jag först fick hem mitt start-kit så kändes det helt överväldigande. Vad skulle man ha alla dessa oljor till? När skulle man använda dem och hur mycket? På vilket sätt? Det var många frågor som snurrade i mitt huvud och jag kom ihåg att jag tänkte att ”oljevärlden” är en djungel. Hur skulle man någonsin kunna lära sig allt. Det kan jag säga med en gång att den tanken kan du släppa med en gång.

Du behöver inte kunna ALLT. I och med att man börjar använda sig av sina oljor i vardagen och kanske till ett specifikt problemområde så kommer intresset för oljorna att växa så att man självmant söker mer information, i den takt som man själv orkar och klarar av att ta in. Jag hade även en fantastisk värvare, Christine, som hjälpte, stöttade mig och gav mig de verktyg jag behövde så att jag själv kunde söka den information som jag tyckte var intressant för mig och min familj.


Ett av dessa verktyg är appen ”Reference Guide for Essential Oils”. Det är en app där man bland annat kan titta upp vad alla oljor är verksamma för, vilka oljor oljeblandningarna är gjorda av, var på kroppen man applicerar oljorna för att få bästa effekt samt ett sökverktyg på olika åkommor och förslag på oljor som kan hjälpa.Om du blir medlem i Young Living via mig så delar jag även med mig av de fantastiska facebook-utbildningsgrupperna som jag är med i, där ni kan ställa vilka frågor som helst och få svar från medlemmar över hela världen. Det finns ingen bättre community än de facebookgrupperna inom Young Living som jag är medlem i.

Alla är så genuint trevliga! Vidare så kommer jag vid medlemsskap att vara din värvare och dela med mig av all information jag har och jag kommer att göra mitt yttersta för att försöka hjälpa dig att må så bra som du kan, med hjälp av eteriska oljor.Jag vill dock poängtera att jag inte är en läkare men om du har en diagnos så kan du/vi söka via verktygen på hur andra människor med samma symptom har använt sina oljor för att må bättre. Om jag bara kan hjälpa en person att må bättre med eteriska oljor än vad de gjorde förut så är mitt jobb värt det. Vill du läsa om hur du kan använda oljorna i start-kitet, tryck här.


oljor-till-huden.jpg

Nåväl, hur gick jag vidare då efter att jag fick hem oljorna. Det som jag först började med när jag fick hem dem var att lägga till särskilda oljor i min vanliga ansiktskräm, både dag- och nattkräm, utifrån behov. De dagar huden känns oren använder jag en droppe Purification som hjälper min hud att bli ren och fräsch. Varje morgon när jag använt Purification så känns faktiskt huden friskare, slätare och piggare. 

Ibland när det är kallt ute så blir jag torr vid näsan och då använder jag en droppe Copaiba eller en droppe Lavendel, vilka båda är suveräna då de hjälper huden att kännas mer mjuk. Jag använder också Frankincense som sägs vara bra för att bibehålla ett så ungt utseende som möjligt av huden. Jag har använt Frankincense för kort tid för att själv kunna ge er ett utlåtande om det fungerar, så jag får återkomma till det senare. ;)

Hoppas att ni får en trevlig helg! Själv blir det 8-års kalas med släkten för min äldste son, det blir nog en finfin tillställning. Ha de.