Roller mot öronvärk


ont i örat.jpg

För en vecka sedan fick jag ont i högra örat. Jag tyckte att det var lite obefogat eftersom jag inte var ett dugg förkyld. Jag trodde att det var något övergående så jag tog bara lite Thieves och Purification runt om örat. Det försvann men dagen efter fick jag åter lite ont i örat så jag gjorde om samma procedur. Dagen därpå fick jag ont i örat igen så jag bestämde mig för att verkligen kolla upp ett ”recept” för öronvärk och inte bara köra på känn, vilket jag gjorde.

Jag blandade till Lavendel, Purification, Lemon, Thieves och Panaway, som alla finns med i startkitet, i en rollerflaska tillsammans med flytande kokosolja och rollade bakom, framför och på ytterörat. Tänk på att man aldrig ska ha oljor i örat! Jag rollade vid behov, när jag fick ont i örat och efter ca 1-1,5 dygn hade öronvärken försvunnit helt.

#oilsforthewin

Den här veckan har jag annars provat på något nytt för mig och väldigt spännande. Jag gick på Kundaliniyoga med eteriska oljor på Norrköpings Kundalini yoga-center. ”Kundaliniyoga är en specialutvecklad form av chakrayoga som från början endast utfördes av de visa, men som Yogi Bajhan, mästare i Kundalini och Hatha, tog med sig till västvärlden.” Chakra betyder hjul och anses vara knutpunkter/livsenergicentrum där nadi med flödande prana (livsenergi) korsar varandra.