Liselottte-Alvin.jpeg

MIN BERÄTTELSE

Liselotte Jacobsson

Jag bor utanför Norrköping med min man och våra tre underbara söner, som är mellan 4 och 9 år. Mina intressen förutom eteriska oljor är yoga, meditation, natur och att umgås med familj och vänner. Jag har använt Young Livings eteriska oljor sedan mars 2017 och i slutet av oktober 2017 började jag att dela med mig av dem till min familj. Sedan ville mina vänner också köpa eteriska oljor från mig och sedan dess har hjälpt många andra människor att införskaffa och använda oljor. Min hälsoresa inleddes med att jag började använda eteriska oljor för att må bra och för att minska klassiska läkemedel i min vardag. Sedan bytte jag ut mina produkter som jag hade på min hy, i håret och till städning till giftfria och naturliga alternativ från Young Living. Jag bytte ut mina produkter hemma pö om pö när mina rengöringsprodukter, schampon, ansiktskrämer osv tog slut. Detta var början till mitt “renare” liv som senare utvecklades till att äta ekologiskt samt vegetariskt/veganskt. Jag har även insett värdet av meditation och yoga för att få balans i livet samt hur härligt och välgörande det är tillsammans med eteriska oljor.

I “RECEPT” hittar ni recept/DIY på produkter som ni kan göra själva med hjälp av eteriska oljor. Allt från ”immunitetshöjande-rollers” som ni kan rolla på er själva och era barn, hur ni gör ansiktsrengöring, ansiktsolja, handkräm, vad ni kan byta ut ert sköljmedel med men även mina favoritrecept innehållande eteriska oljor i bakning och matlagning. 

Jag kommer även att ge er tips på oljor som man kan använda i sin vardag t.ex. när man vill få en lugnande och avslappnande/mer fokuserande och/eller mer energigivande miljö. Min förhoppning är att ni kan få nytta av mitt intresse och kanske själva välja att minska exponeringen av skadliga kemikalier i ert hem och i era skönhetsprodukter. Jag hjälper gladeligen till med detta, så hör av dig! Young Living har ett brett utbud inom skönhetsvård, hälsokost, rengöring, veganvänligt smink, viktminskning, träning, eteriska oljor samt “hygienprodukter” för små och större barn.

Hoppas att vi hörs!