Aria diffuser.jpg

Doftspridare kan också kallas för diffuser, luftfuktare, luftrenare och i viss mån aromalampa. Young Living har två doftspridare att välja mellan. Arian, med träbotten och glaskupol kommer med en matchande fjärrkontroll och ger en SPA-upplevelse i ditt eget hem. Den har 11 olika LED-sken att välja bland samt en ”fladdrande låga” eller inte något ljussken alls. Du kan välja om Arian ska stängas av efter 2, 6, eller 12 timmar, men om vattnet tar slut så stängs den av då. Arian täcker en aria av 40 kvm.

Doftspridaren kommer även med en sladd till mobilen så att man kan lyssna på sin egen musik och då fungerar Arian som en högtalare. Annars finns det en förinspelad lugn musikslinga på 12 minuter som man kan välja att lyssna på, som efter en kort tyst paus börjar om igen. Man kan även sänka och höja ljudet på fjärrkontrollen. Eller varför inte bara lyssna på ljudet från det porlande vattnet?

Vill du läsa mer om de olika startkiten så kan du läsa om dem här.


Dewdrop som är den enklaste och därför billigaste av dem två. Den är gjord helt i en plast som inte kan frätas ner av eteriska oljor. Citrusoljor fräter annars på plast och därför ska man vara säker på att man använder en doftspridare som kan hantera eteriska oljor av god kvalitet. Plasten som Young Living använder sig av är Polypropylene (PP) och den är helt BPA-fri samt utan ftalater. Dewdrop kommer med vit överdel och grå bas och täcker en aria av 30 kvm samt har 11 olika LED-sken inklusive en ”fladdrande låga”. Den håller på i 4, 8 eller 10 timmar eller stänger av sig när vattnet tar slut. Jag har den i mina barns rum på kvällen och natten när dem ska sova. Då använder jag mig av eterisk olja som lugnar/söver dem samt ytterligare en olja efter behov, som t.ex. immunhöjande, mot hosta, nattskräck eller för att dem ska sova hela natten osv.

young-living-dewdrop-diffuser.jpg