Hängig Del 1


droopingtulips1.jpg

Jag hade just ett ”A-ha moment” och nu när jag har kommit på det så kan jag inte fatta att jag inte har tänkt på det tidigare: att Anton 5,5 år har kommit in i en utvecklingsperiod. Det så kallade ”6-årstrotset”. Hua! Känslor som åker berg- och dalbana och man har inget val som förälder än att hänga med i svängarna. Visst är det härligt! 

Annars har det varit extremt lite sömn och mycket jobb för min del och då brukar förkylningarna komna som ett brev på posten. Men inte det här året. Jag har känt att en förkylning har varit på gång kanske vid 8 tillfällen bara i höst, men så fort jag känner att det är på gång så preparerar jag mig med eteriska oljor  och vips så försvinner förkylningssymptomen. Det är verkligen så coolt! Jag trodde aldrig att det skulle fungera. Jag som var lite skeptisk och tyckte att det var lite för bra för att vara sant när jag hörde om familjer som var friska hela höstar och vintrar. Det var dock tack vare en sådan ”historia” som jag började med eteriska oljor och himmel vad glad jag är att jag vågade mig på att testa oljorna. Jag trodde ALDRIG att det skulle vara så här bra. Jag gjorde en investering när det kommer till min egen och min familjs hälsa, men också med hushållsekonomin då det har lett till färre vabbdagar. Tack "moder jord" för dina tillgångar som vi kan få del av, jag är så tacksam! 


Dessa immunitetsstärkande oljor tar jag så fort jag känner mig hängig.

Immunitets-kvartett2.png

”Immunitets-te”

  • 1 droppe Thieves
  • 2 droppar citronolja
  • 1 tsk honung (valfritt). 

Fyll på med varmt vatten. Ej kokande för då försvinner en del av oljornas potens. Intas varannan timme första dagen därefter några gånger per dag. Komplettera gärna med Probiotika om du har känslig mage. Om du har ont om tid eller inte tycker om att dricka varm dryck så ta Thieves och Citronolja direkt på en tesked med honung och svälj.

”Immunitetsbomb”

  • 4 droppar Thieves
  • 3 droppar Oregano
  • 2 droppar Frankincense
  • 2 droppar Citron 

Man kan droppa i oljorna i en tom kapsel med bärarolja (vegetabilisk olja) eller ta dem direkt på en matsked med bärarolja eller honung. Ta dem när du först börjar känna dig seg, en dos två gånger gånger per dygn. Komplettera gärna med Probiotika om du har känslig mage.